Снимка: Народно събраниеПрофесионалното образование беше малко позабравено, но се радвам, че

...
Снимка: Народно събраниеПрофесионалното образование беше малко позабравено, но се радвам, че
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Благодарение на правителството професионалното образование е ключов приоритет

Снимка: Народно заседание

Професионалното образование беше малко позабравено, само че се веселя, че с помощта на държавното управление това е основен приоритет, сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева на полемика за дуалното и професионалното обучение в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски ", написа novini.bg.

По думите ѝ не би трябвало да има безработни висшисти.

Тя посочи, че висшето обучение е доста значимо, само че би трябвало да се употребява и натрупа и опит преди този момент. " Започвайки от най-ниското равнище, вие ще придобиете опит, който ще го употребявате във висшето си обучение и ще можете извънредно да бъдете потребни ", обърна се Цвета Караянчева към студентите от университета.

Председателят на Народното събрание добави, че би трябвало да има и фрагменти на приблизително равнище, които да могат професионално да правят работата си. Тя се обърна и към бизнеса да взе участие в подготовката на фрагментите, с цел да може да ги употребява. Освен това фрагментите, които се образоват в професионалните гимназии, няма по какъв начин да научат новите технологии, които бизнесът предлага.

Цвета Караянчева е уверена, че през идващите години професионалното обучение ще се развие в доста огромен мащаб.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 2 секунди) Рейтинг: 3417 | Одобрение: 1797 Безработните вишисти са като безработните среднисти - безработни. В една естествена страна политици като тези щяха да са безработни. Напиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР